21.4.2023

Haluatko Pääsihteeriksi Suomen laajimpaan liikunnan ja urheilun osaamisyhteisöön?  

Haemme vakituiseen työsuhteeseen positiivista ja energistä pääsihteeriä vastaamaan urheiluopistoverkoston toiminnan kehittämistä.


Tehtäviisi pääsihteerinä kuuluvat verkostostrategian johtaminen ja jalkauttaminen yhdessä toimitus-, koulutus-, valmennuskeskus- ja talousjohdon, sekä erilaisten kehittämisryhmien kanssa. Vastaat yhdistyksen taloudesta, viestinnästä ja johtamisjärjestelmän mukaisen toiminnan toteuttamisesta sekä hanketoiminnasta. Otat haltuun aktiivisen vaikuttamisen päättäjiin liikunta- ja koulutuspoliittisella kentällä.

Edustat verkostoa sidosryhmätapaamisissa ja erilaisissa työryhmissä. Esihenkilönäsi toimii Urheiluopistoverkoston hallituksen puheenjohtaja.


Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti ja vastuullisesti sekä aktiivista otetta yhteiskunnan muutoksiin tarttumiseksi. Työssä onnistuminen vaatii hyviä sosiaalisia- ja viestinnällisiä taitoja. Kokemus verkostoissa toimimisesta ja soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.


Tarjoamme pääsihteerille ainutlaatuisen tehtävän energisessä ja innovatiivisessa urheiluopistoverkostossa. Tule kanssamme vaikuttamaan siihen, että Suomessa liikuntaa ja urheilua arvostetaan yhteiskunnallisesti merkittävällä tavalla.  

 

Rekrytointi suoritetaan yhdessä Eezy Personnelin kanssa, lisätietoja tehtävästä antaa Henri Soininen, Executive Search Consultant p. 045 353 3337.


Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.5.2023 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.


Käsittelemme hakemukset viikon 20 aikana ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin. Ensimmäinen haastattelu järjestetään torstaina 25.5.2023.

 

Haku alkaa 20. huhtikuuta 2023 ja päättyy 15. toukokuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen


Urheiluopistot ry

Urheiluopistot ry on 11:sta urheiluopiston kattojärjestö, joka vastaa urheiluopistoverkoston yhteisestä strategiasta ja toiminnan kehittämisestä, vaikuttamisesta liikunta- ja koulutuspoliittisella kentällä, viestinnästä, yhteistyöstä kumppaneiden kanssa suomalaisen liikunnan ja urheilun arvostuksen nostamisesta.

Urheiluopistot muodostavat suomalaisen yhteiskunnan laajimman liikunnan, huippu-urheilun ja kansalaisten liikuttamisen osaamisyhteisön. Toimintamme peruspilarit ovat liikunta-alan ammatillinen ja vapaan sivistystyön koulutus, valmennuskeskustoiminta sekä muu palvelutoiminta. Pedagoginen osaamisemme, olosuhteet ja resurssit tekevät urheiluopistoverkostosta Suomen suurimman liikunta-alan osaamiskeskittymän. Tehtävämme on tuottaa liikunta-alan koulutusosaamista ja luoda edellytyksiä koko kansan liikunnan, urheilun, hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Toteutamme tätä tehtävää kehittämällä liikunnan ja urheilun osaamista sekä järjestämällä koulutusta, tapahtumia ja leirejä.