27.3.2023

Nina Luukkainen siirtyy koulutuskuntayhtymä SASKY:n Tampereen palvelualan ammattiopiston rehtoriksi – uuden pääsihteerin rekrytointi käynnistyy lähiviikkojen aikana  

Urheiluopistot ry:n pääsihteerinä vuodesta 2012 alkaen toiminut Nina Luukkainen siirtyy uusiin tehtäviin. Nina aloittaa koulutuskuntayhtymä SASKY:n Tampereen palvelualan ammattiopiston rehtorina 15.5.2023.

Pääsihteerinä Nina on kehittänyt urheiluopistoverkostoa merkittävästi omalla aktiivisuudellaan. Nina on luonut yhteistyön ja keskinäisen arvostuksen kulttuuria sekä tehnyt verkostoa ja sen toimintaa näkyväksi viimevuosien aikana. Pääsihteerinä Nina on myös antanut yhteisöllemme kasvot edustaen meitä keskeisten sidosryhmien suuntaan.

Olemme olleet etuoikeutettuja urheiluopistoverkostossa, kun pääsihteerin tehtävää on ollut hoitamassa osaava, aikaansaava ja työhönsä sitoutunut ihminen. Jäämme haikeudella kaipaamaan Ninan osaamista ja erityisesti upeaa ihmistä. Toivotamme Ninalle kaikkea hyvää uuteen tulevaan tehtävään, Urheiluopistot ry:n puheenjohtaja Petri Jakonen kiittää.

Nina tiivistää työskentelynsä urheiluopistoverkostossa seuraaviin ajatuksiin:

  Olen ollut onnekas saadessani työskennellä liikunnan ja urheilun laajimman osaamisyhteisön kehittämisessä ja rakentaa urheiluopistojen yhteistyötä sekä vaikuttavuutta ensimmäisenä järjestön työntekijänä. Verkostossa on valtavan paljon osaamista, huippuasiantuntijoita ja verkoston tavoitteisiin sitoutunut urheiluopistojen henkilöstö, joiden kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttaminen on ollut mahdollista. Verkoston puheenjohtajana vuodesta 2020 lähtien toiminut Petri Jakonen on ammattijohtajana suunnannut verkoston tekemisen tasolle, joka on tuonut verkoston jäsenille merkittävästi lisäarvoa. Tässä verkostossa on hyvä draivi ja ihmisten välinen keskinäinen luottamus, joka odottaa uutta innostunutta tekijää jatkamaan työtäni. Kiitos kaikille verkoston jäsenille lukuisista kohtaamisista vuosien aikana, olette auttaneet minua kasvamaan valtavasti ja menestymään työssäni.

Urheiluopistot ry:n hallitus käynnistää uuden pääsihteerin rekrytointiprosessin lähiviikkojen aikana. Nina Luukkainen jatkaa pääsihteerin tehtävässä 14.5. asti.

Lisätietoja,

Petri Jakonen

Puheenjohtaja, Urheiluopistot ry
petri.jakonen@eerikkila.fi
050 533 3600